Dy burra rrahen gratë dhe vajzat e tyre

Dy burra, njëri nga Peja e tjetri nga Gjakova janë arrestuar pasi që të njëjtit kanë ushtruar dhunë fizike ndaj grave dhe vajzave të tyre.
Burri i dyshuar nga Peja është arrestuar pasi që i njëjti ka ushtruar dhunë fizike ndaj bashkëshortes dhe vajzës së tij. Policia në raportin ditor ka thënë se i dyshuari ka qenë në ndikim të alkoolit.
Po ashtu në ndikim të alkoolit edhe i dyshuari nga Gjakova e ka rrahur gruan dhe vajzën e tij.
Në lidhje me rastet janë konsultuar prokurorët dhe me vendim të tyre të dyshuarit janë dërguar në mbajtje./21Media

Back to top button