Dy kosovarë zgjedhen deputetë në Parlamentin e Suedisë

Nga katër kandidatë kosovarë për deputetë në parlamentin e Suedisë, me votat e numëruara deri tani Aida Birinxhikaj dhe Adnan Dibrani janë zgjedhur deputetë.
Në zgjedhjet që u mbajtën këtë muaj, kandidatë për deputetë në Parlamentin e Suedisë ishin katër kosovarë.
Aida Birinxhikaj, Adnan Dibrani, Arbër Gashi, dhe Aurora Pirraku Eriksson ishin katër të rinjtë e suksesshëm në politikën suedeze që kandiduan për një ulëse në parlamentin suedez për vitin 2022.

Back to top button