Dy të vdekur nga rrëzimi i aeroplanit në Nju Jork

Kanë humbur  jetën dy anëtarë të ekuipazhit dhe se nuk ka pasur pasagjerë në aeroplan

Dy persona kanë humbur jetën, kur aeroplani në të cilin gjendeshin u rrëzua sot në një aeroport të vogël në periferi të Nju Jorkut, njoftoi policia.

Policia tha se jetën kanë humbur dy anëtarë të ekuipazhit dhe se nuk ka pasur pasagjerë në aeroplan, raporton AP.

Back to top button