E keni dëgjuar bashkëpunimin më të ri të Elvanës dhe Dhuratës?

Këngëtaret Elvana Gjata dhe Dhurata Dora e kanë publikuar dje edhe një këngë të re.

“Rrotullo” është bashkëpunimi më i ri i dyshes në fjalë.

Ky nuk është bashkëpunimi i parë i artisteve shqiptare, ato i kanë edhe dy këngë të tjera së bashku, si “Luj” dhe “Gajde”./21Media

 

Back to top button