Ambasadori Grenell nga Beogradi ftoi Kosovën dhe Serbinë ta finalizojnë marrëveshjen për hekurudhat

Ambasadori Grenell nga Beogradi ftoi Kosovën dhe Serbinë ta finalizojnë marrëveshjen për hekurudhat

 Grupet punuese e Kosovës dhe të Serbisë do të udhëtojnë më 27 janar në Berlin për të diskutuar me të dërguarin e posaçëm të SHBA-së për dialogun, Richard Grenell për vendosjen e linjës hekurudhore midis dy vendeve. Kështu u bë e ditur pas takimit në Beograd, ndërmjet ambasadorit amerikan, Richard Grenell dhe presidentit të Serbisë, Aleksandar Vuçiq.