Edhe pandemi, edhe ngritje të çmimeve! (Video)

1 min read

Rritja pati te vaji ushqimor, kafeja, derivatet dhe produktet farmaceutike

Përkundër uljes së pagave në pandemi dhe krizës ekonomike të shkaktuar nga koronavirusi, çmimet e produkteve ushqimore vazhdojnë të rriten për ditë. Sipas Agjencisë së Statistikave në muajin prill ka pasur ngritje të çmimeve për 0.3 për qind, krahasuar me muajin mars të vitit 2021. Sipas kësaj agjencia më së shumti u rriten çmimet e vajit ushqimor, kafes, derivatet dhe produktet farmaceutike. Këto shtrenjtime po vlerësohen të pa përballueshme për qytetarët./21Media