Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama në mbledhjen e dy qeverive ka thënë se ambicia e dy shteteve do të jetë heqja e kufirit mes Kosovës dhe Shqipërisë.

“Ambicia jonë është heqja e kufirit në funksion të zbatimit të katër lirive të BE’së në rajonin tonë duke filluar nga më e thjeshta, heqja e kufirit mes Shqipërisë dhe Kosovës. Është e rëndësishme që MPB-të e dy shteteve të krijojnë punën për të krijuar databazën për të krijuar hyrje-daljet në kohë reale që do të na mundësonte hapjen përfundimtare të kufirit pa humbur asnjë centimentër në frontin kundër aktiviteve të paligjshme”, ka thënë Rama./21Media