Edona Reshitaj përcjellë mesazhin e fuqishëm në projektin e ri muzikor

Aktorja Edona Reshitaj së shpejti do të publikoj projektin muzikor kushtuar vajzave.
“Më shumë se e bukur je”, për të gjitha vajzat dhe gratë e reja, që t’shohin përtej bukurisë për të arritë gjëra me vlerë në jetë, sepse janë të ditura dhe të forta për të qenë më shumë se veq figura të bukura“, u shpreh Edona.
Sekuencë nga kënga është publikuar në Instagram.
Edonën e keni parë të angazhuar në projekte të shumta qoftë në teatër e qoftë filmike./21Media

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Edona Reshitaj (@edonareshitaj)

Back to top button