Vëllimi i investimeve të huaja direket është jashtëzakonisht i ulët

Vëllimi i investimeve të huaja direket është jashtëzakonisht i ulët

Viti 2019 po mbyllet pa arritjen e krijimit të rrethanave të qëndrueshme ekonomike. Periudha e zgjedhjeve të jashtëzakonshme dhe tani situata aktuale politike në vend pa formim të institucioneve, kanë ndikuar negativisht në të bërit biznes. Kështu vlerësojnë përfaqësues të Odës Ekonomike të Kosovës dhe Odës Amerikane të Kosovës, sipas së cilave vonesa e krijimit të institucioneve mund të sjellë edhe migrim në Kosovë.(Teksti-Albulena Nuha, kamera – Lulzim Fana)./21Media