Ekonomi: “Trepça” mbrohet me ligj

Vlerësime të ndryshme të pushtetit dhe opozitës për statutin

Kuvendi i Kosovës miratoi pas një seance maratonë statutin e Minierës së Trepçës. Dokumenti i kaluar me 80 vota pro, parashikon regjistrimin e saj si një ndërmarrje te re në përputhje me ligjin e miratuar në vitin 2016, sipas të cilit, Qeveria e Kosovës bëhet pronare me 80% të kapitalit./21Media

Back to top button