Shqetësuese: Aksidentet me fatalitet në trafik

Në 2018-n, 128 persona humbën jetën në aksidente     

Shkaktarët e  aksidenteve në trafik janë të shumtë, ndërsa shkelja e rregullave nga shoferët dhe këmbësorët e ka rënduar me vite bilancin e viktimave. Kështu vlerësojnë ekspertë të komunikacionit, të cilët  konsiderojnë së fushatat vetëdjesusese do të ndikonin pozitivisht në rënien e aksidenteve./21Media

 

 

                                                                        

Back to top button