Ekonomia e Kosovës - të arriturat dhe ngecjet gjatë vitit  2020                                                                                                         

Ekonomia e Kosovës – të arriturat dhe ngecjet gjatë vitit  2020                                                                                                         

Në fillimvit është e rëndomtë që të vazhdojnë të bëhen bilance në fusha të ndryshme. Të renditen të arriturat dhe ngecjet. Në rrethana pandemie pësoi edhe ekonomia. U shkaktuan dëme të mëdha dhe u humbën shumë vende pune.(E pergaditi – Aurela ELSHANI )./21Media