Emergjenca – punë deri n’fyt! (Video)

1 min read

Rritet numri i pacientëve edhe për shkak të temperaturave të larta

 Mbi 50 mijë persona kanë kërkuar ndihmë mjekësore në Klinikën Emergjente në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës nga janari deri më tani.  Sipas drejtorit të klinikës, Basri Lenjani, ky është numër rekord i trajtimit të rasteve krahasuar me të gjitha vitet e tjera, ndërsa ditëve të fundit është rritur edhe numri i pacientëve që kanë kërkuar ndihmë për shkak të temperaturave të larta./21Media