Kurti: “Ballkani i Hapur” ngjan më shumë si Ballkan i hapur për ndikimet nga Lindja (Video)

1 min read

Kurti: Problemi kryesor në Ballkan është mosballafaqimi i kreut të Serbisë me të kaluarën, kurse Kosova dhe Shqipëria do t’i kenë dhe duhet t’i kenë marrëdhëniet e mira

“Ballkani i Hapur” ngjan si Ballkan i hapur për ndikimet nga Lindja, vlerësoi kryeministri, Albin Kurti, dukekomentuar takimin e tri shteteve fqinje për mini-schengenin, që tashmë quhet “Ballkani i Hapur”. Kurti tha se problemi kryesor në Ballkanin Perëndimor është mosballafaqimi i kreut të Serbisë me të kaluarën./21Media