Eminem shkruan historinë në Spotify

Është zbuluar se albumi i reperit, Eminem i vitit 1999 “The Slim Shady LP” ka mbledhur mbi një milliard transmetime në Spotify, duke thyer një rekord.
Reperi tani është artisti i parë me 11 nga albumet e tij që ka arritur me “The Slim Shady LP” duke iu bashkuar këngëve si “The Marshall Mathers LP” të viteve 2000, “Recovery” të vitit 2010, “Kamikaze” të vitit 2018 dhe ” Music To Be ” të vitit 2020, Murdered By ‘ në tejkalimin e një miliard transmetimeve.
Albumi i tij i vetëm që nuk ka thyer momentin historik është albumi i tij debutues i vitit 1996 ‘Infinite’ i cili aktualisht nuk është në Spotify, transmeton rtv21.tv
Menaxheri i tij për një kohë të gjatë Paul Rosenberg shkroi në Twitter për të uruar reperin.
Lista e plotë e albumeve të Eminem që kanë tejkaluar një miliard transmetime në Spotify është si më poshtë:
‘The Slim Shady LP’
‘The Marshall Mathers LP’
‘The Eminem Show’
‘Encore’
‘Curtain Call: The Hits’
‘Relapse’
‘Recovery’
‘The Marshall Mathers LP 2’
‘Revival’
‘Kamikaze’
‘Music To Be Murdered By’

Back to top button