Ende pa nisur, anulohet “Beauty and the Beast”

Seriali “Beauty and the Beast” është anuluar, ende pa filluar.
Sipas Deadline, “Beauty and the Beast” i Disney+ nuk do të ecë përpara, vetëm disa ditë pasi Rita Ora u emërua në një rol.
Karakteri i saj u përshkrua vetëm si një “e arratisur me aftësi të habitshme që mbart me vete një sekret që mund të prekë një mbretëri të tërë”.
Epo, duhet të ketë qenë një sekret i mirë sepse nga tani nuk do të dihet asnjëherë.
Deadline raportoi se seritë u anuluan për shkak të dallimeve krijuese në projekt dhe vonesave të prodhimit.
Edhe Gad dhe Evans (pjesë e kastit), e konfirmuan lajmin se “Beauty and the Beast” është anuluar./21Media

Back to top button