Endriti ndan fotografi të papublikuar më parë të ish-presidentit Thaçi

Endriti publikon fotografi të babait: Qëllimi i themelimit të UÇK-së u arrit edhe pse me vite të kaluar në brug
Djali i ish presidentit Hashim Thaçi, Endrit Thaçi herë pas here publikon fotografi të babait të tij që gjendet në Hagë.
“Një foto e papublikuar deri më tani e babait. Nga koha e përfundimit të studimeve kur punonte në ilegalen politike dhe ushtarake me shokët dhe shoqet, drejt themelimit të UÇK-së dhe çlirimit të atdheut. Ai qëllim u arrit, edhe pse me çmim të lartë në gjak, djersë, lot dhe vite të kaluara në burg”, ka shkruar Endriti në Instagram.

Hashim Thaçi ishte President i Kosovës nga prilli i vitit 2016 deri në dorëheqjen e tij më 5 nëntor të vitit 2020 për t’u përballur me një gjykatë për krimet e luftës. Ai ishte kryeministri i parë i Kosovës/21Media

Back to top button