”Erdha nga diaspora” publikohet nga Motrat Mustafa

Në kuadër të xhirimeve të vitit të ri 2023 vazhdimisht po publikohen këngë të reja nga këngëtarët e njohur.
Sot një këngë e re u publikua nga Motrat Mustafa, këngë kjo kushtuar diasporës.
”Erdha nga diaspora”, titullohet projketi i ri, për tekstin dhe muzikën e të cilës është kujdesur, Artan Ramadani.

Kujtojmë se kjo është kënga e tretë e Motrave Mustafa që e sollën për festat e fundvitit./21Media 

Back to top button