“Falënderim për NATO-n në 23-vjetorin e fushatës ajrore”

Në 23-vjetorit të fushatës ajrore të NATO-së” falënderime shprehën
shoqata Miqtë e Amerikës” dhe Gjimnazi “Hivzi Sulejmani” nga Fushë-Kosova, përmes aktiviteteve para bustit të ish-presidentit amerikan Bill Clinton.(Teksti-Antigona Buqani, kamera- Sahot Troshupa)./21Media

 

Back to top button