Familja Sadiku nga Podujeva me vite jeton në frikë,  nën rrjetin e telave të tensionit të lartë

Familja Sadiku nga Podujeva me vite jeton në frikë,  nën rrjetin e telave të tensionit të lartë

Familja Sadiku nga Podujeva me vite të tëra jeton në shtëpi nën telat e tensioni të lartë të rrymës duke rrezikuar kështu jetën dhe shëndetin e tyre. Ata fajësojnë komunën e cila i ka dhënë leje KEDS-it për t’i vendos telat. Nga ana tjetër komuna thonë se kjo nuk është përgjegjësi e tyre.(Teksti: Aurela Elshani, kamera:Sejdi Canolli )./21Media