Presidenti Meta dekoroi FSK-në e Policinë e Kosovës.-Haradinaj: Morëm një mesazh historik - shqiptarët nuk janë vetëm.-Meta: Do të jemi përkrah familjes Abazi

Presidenti Meta dekoroi FSK-në e Policinë e Kosovës.-Haradinaj: Morëm një mesazh historik – shqiptarët nuk janë vetëm.-Meta: Do të jemi përkrah familjes Abazi

Për të falënderuar popullin dhe institucionet e Kosovës, presidenti i Shqipërisë Ilir Meti erdhi në Prishtinë, ku ndau dekorata për të gjithë ushtarët e FSK-së të cilët i dolën në ndihmë zonave të prekura nga tërmeti shkatërrues i 26 nëntorit. Dekorata u ndanë edhe për njësitet e tjera. Meta poashtu ishte për vizitë ngushëlluese edhe në familjen Abazin në Livoç të Gjilanit.(Kronikë e përgaditur nga Albulena Nuha)/21Media