“Fausti” hap Festivalin e Dramës Origjinale Shqipe në janar

Kanë nisur provat e para të koproduksionit mes Teatrit Kombëtar të Kosovës, Teatrit “Bekim Fehmiu” dhe Teatrit të Gjilanit.
“Fausti” – shfaqje e Fadil Hysajt, do të jepet premierë në janar.
Kjo shfaqje do ta hap Festivalin e Dramës Origjinale Shqipe në Gjilan vitin e ardhshëm.
Pas premierës, reprizat e shfaqjes do të jepen në Kosovë e më gjerë./21Media

Back to top button