Fenomen që po ndodh në UP: Shitblerja e temave të diplomës!?

1 min read

Koalicioni për Transparencë dhe Integritet i themeluar dhe mbështetur nga KFOS-i, në tryezë me temën “Pazari me tema të diplomës” diskutoi lidhur me shit-blerjen e temave të diplomës. Në një dokumentar të realizuar thuhet se rektorati në Universitetin e Prishtinës, nuk ka qenë i njoftuar që po bëhen shit-blerje të temave të diplomës, por nga rektorati që ishin të pranishëm nuk mohuan këtë fenomen./21Media