Gjatë vitit 2019 u braktisën 47 fëmijë.-Shkaqet e braktisjes: shtatzënitë e padëshiruara dhe kushtet ekonomike

Gjatë vitit 2019 u braktisën 47 fëmijë.-Shkaqet e braktisjes: shtatzënitë e padëshiruara dhe kushtet ekonomike

Numri fëmijëve të braktisur ka shënuar rritje gjatë viti 2019 krahasuar me vitin 2018. Gjatë vitit që lam pas në Klinikën e Nenotalogjisë të QKUK-së u braktisën 47 fëmijë. Ndër shkaqet e braktisjes vazhdojnë të jenë shtatzënitë e padëshiruara dhe kushtet ekonomike.( E pëgaditi- Valmire HOTI)./21Media