Ferati: I domosdoshëm dakordimi me mekanizmat ndërkombëtar për veriun

Vendimin për shtrirje të sovranitetit në gjithë territorin e Republikës së Kosovës e quan legjitim ish ministri i Administrimit të Pushtetit Lokal, Sadri Ferati. Megjithatë, ish-ministri Ferati thotë se, aktivitetet në veri të Kosovës duhet të organizohen në bashkëpunim me partnerët ndërkombëtar. Shpreh bindje se deri në shtator do të ketë qartësi dhe një pajtueshmëri të palëve për hapat e mëtejmë.(Pergaditi: Albulena Nuha, kamera: Sadik Bylykbash)/21Media

Back to top button