Ferizaj: Reparti i hemodializës përballet me telashe!

Mungesë e stafit dhe e disa barnave
Në repartin e Hemodializës në Ferizaj trajtohen pacientë nga komuna e Ferizajt, e Shtimes, Kaçanikut, Shtërpcës dhe Hanit të Elezit. Ky institucion po përballet me mungesë të personelit shëndetësor dhe me sigurimin e barnave.(E pergaditi-Lirie DIBRANI) ./21Media

Back to top button