Punëtorët e Postës me protestë, kërkojnë dorëheqjen e bordit të përkohshëm

Shoqata Sindikale “Posta”, përmes një proteste kërkoi dorëheqjen e parevokueshme të bordit të përkohshëm dhe dorëheqjen e bordit për ristrukturim të postës. Kryetari i sindikatës, Liridon Mirena tha se heshtja pas plaçkitjes sw 40 mijë eurove është papërgjegjësi e pafalshme e bordit dhe menaxhmentit./21Media

Back to top button