Konjufca: Kuvendi i përkushtuar për trajtim të barabartë të të gjithë qytetarëve

Konjufca: Kuvendi i përkushtuar për trajtim të barabartë të të gjithë qytetarëve

Në Prishtinë po mbahet Festivali Multikulturor 2021, i organizuar nga “Zëri i Romëve, Ashkalinjve dhe Egjiptianëve”, në të cilin temë kryesore është “Gruaja, arkitekte e shoqërisë”.Kryeparlamentari Glauk Konjufca theksoi se Kuvendi është i përkushtuar për trajtim të barabartë të të gjithë qytetarëve./21Media