Ka filluar ndeshja ndërmjet Greqisë dhe Kosovës, e vlefshme për grupin tre të Ligës C.

Kosova vjen nga një seri prej gjashtë humbjeve dhe kjo është vlerësua si një periudhë e errët nën drejtimin e trajnerit Bernard Challendes.

Mbetet të shihet nëse sonte do të kemi ndonjë reagim pozitiv nga Kosova në ballafaqim me Greqinë.

Ndeshja po zhvillohet në stadiumin “Spyros Louis” të Athinës.