Fillon samiti i vendeve anëtare të BE-së

Fillon samiti i vendeve anëtare të BE-së

Samiti dyditor i vendeve anëtare të Bashkimit Evropian i cili fillon në Bruksel, do të jetë i përkushtuar në luftën kundër terrorizmit, forcimit të mbrojtjes evropiane, çështjeve tregtare dhe situatës së migrantëve në Detin Mesdhe.

Presidenti i Këshillit të Evropës, Donald Tusk, ka thënë se janë dëshmitarë të kthimit të BE-së si zgjidhje dhe jo si problem./21Media