Filmi “Black Adam” sërish në krye të Box Office

Filmi “Black Adam”, aventurë që bazohet në stripin me po këtë titull, në të cilin me rolin kryesor paraqitet aktori Dwayne Johnson, u vlerësua sërish në pozitën e parë të boks ofisit. Kjo është java e tretë që ai u vlerësua në krye të listës.
Filmi “Black Adam” u realizua me një buxhet prej 195 milion dollarëve, dhe arritja e shtimit të shifrave të fitimeve, në Box Office-n amerikan 18 milion e 271 mijë dollarë, ndërkaq në atë botëror 323.1 milion dollarë, tregon se ai vazhdon të arrijë sukses.
Filmi “Black Adam” zgjatë 125 minuta. Ai ka marrë kritika të përziera. Kritikët vlerësojnë performimin e Johnson, ndërkaq kritikojnë skenarin./21Media

Back to top button