Qeveria e Kosovës ka finalizuar Projektligjin për Qeverinë.

Mirëpo për shkak të mundësisë për shkelje Kushtetuese, ky projektligj është dërguar në Komision të Venecias ku në tetor pritet të vijnë komentet, e më pas të votohet.

Iniciuesi i projektligjit, zëvendëskryeministri i parë, Besnik Tahiri se ky projektligj ka qenë në konsultim publik dhe tashmë është finalizuar dhe brenda vitit do të miratohet.