Financimi i partive politike -pro et contra!

Kurti: Rezultatet e zgjedhjeve dhe qeverisja s’duhet të jenë produkt i korporatave
Kryeministri, Albin Kurti, konsideron se duhet të miratohet projektligji për financimin e partive politike. Mirëpo, partitë opozitarë nuk e mirëpritën një gjë të tillë./21Media

Back to top button