Fituesit e “Garës së Kuzhinierëve”

Pas katër ditësh maratonë të mbajtjes së “Garës së Kuzhinierëve” sonte në Sllatinë është mbajtur ceremonia e ndarjes së çmimeve për fituesit e garës.

Oda e Hotelerisë dhe Turizmit e Kosovës (OHTK) për të shpërblyer mundin dhe prezantimin profesional të secilit kuzhinier pjesëmarrës në Garën e Kuzhinierëve ka organizuar gala mbrëmjen, duke shënuar kështu mbylljen zyrtare të Garës së Kuzhinierëve.

Këta janë fituesit e Garës së Kuzhinierëve, të mbajtur nga OHTK:

  1. Dardan Makolli 

 2.Aleks Riga

 3.Faton Maloku.

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button