Fizioterapeutët tashmë kanë kaluar më shumë se tridhjetë ditë, nga kur po bëjnë punë për të cilat nuk janë të kualifikuar, e për krejt këtë situatë fajtor kryesor kanë lënë ShSKUK-në, për të cilët thonë se nuk i pritën as në takim.

Kjo po konsiderohet edhe shkelje e ligjit, për faktin se sipas nenit 18 të ligjit të punës, për sistemimin e përkohshëm të punëtorit, i punësuari mund të sistemohet përkohësisht në punë dhe detyra tjera, pa pëlqimin paraprak, por jo më gjatë se tridhjetë ditë pune./21Media