Disa qytetarë janë mbledhur para gjykatës në Colmar të Francës

Disa qytetarë janë mbledhur para gjykatës në Colmar të Francës

Qytetarët janë mbledhur para gjykatës së Apelit në Colmar të Francës për të përcjellur seancën ndaj ish-kryeministrit, Ramush Haradinaj e cila nis në ora 14:00.

Edhe pse ka edhe disa orë deri në seancë, një grup qytetarësh tashmë kanë dalur para gjykatës për ta mbështetur liderin e AAK-së.

“Ne jemi krenarë për Ramush Haradinajn dhe ai tashmë ishte dashur të ishte në Kosovë dhe jo në Francë… Duam qe ky partiot i madhë të lirohet me çdo kusht dhe nuk lejojmë që shtetet e ndryshme të na poshtrojnë. Të jemi të bashkuar për këto raste”, u shpreh një qytetare e cila kishte shkuar në mbështetje të Haradinajt.

Ata në duar po mbajnë edhe një flamur kuq e zi dhe po presin deri sa të nis seanca./21Media