Fluks i madh i qytetarëve për testime serologjike

Qytetarët ankohen për pritje të gjata dhe kushte të papërshtatshme
Rritja e numrit të rasteve të reja më Covid-19, ka bërë që numër i madh i qytetarëve të presin më orë të tera para Qendrës së Mjekësisë Familjare te Mensa e Studentëve në Prishtinë, për të kryer teste serologjike. Ata ankohen për pritje në temperatura të ulëta. (Teksti -Aurela Elshani
Kamera: Alban Ismaili).
./21Media

Back to top button