Sfidë mbetet integrimi në BE dhe ruajtja e stabilitetit financiar

Sfidë mbetet integrimi në BE dhe ruajtja e stabilitetit financiar

Në 20-vjetorin e themelimit të Bankës Qendrore të Kosovës në konferencën ndërkombëtare me temë “Rreziqet dhe mundësitë në një sektor financiar dinamik – rruga zhvillimore”, u tha se BQK-ja ka ndjekur një politikë të shëndoshë të besimit e cila ka shërbyer si fondament i zhvillimit të shëndosh të sistemit financiar. Presidenti i vendit, Hashim Thaçi, BQK-në e quajti shtyllë të ndërtimit të shtetit./21Media