Muja: Formati i raportit brenda 30 ditësh sqaron të gjitha paqartësitë

Muja: Formati i raportit brenda 30 ditësh sqaron të gjitha paqartësitë

Komisioni për Buxhet, Punë dhe Transfere formoi Grupin Punues për përcaktimin e formatit të raportit financiar të RTK-së. Grupi punues është i përbërë prej 5 anëtarësh. Kryetari i komisionit, Armend Muja tha se ky grup punues brenda 30 ditëve do të prezantoj versionin final për raportin financiar të RTK-së./21Media