Saktësisht në orën 00:01 në Klinikën e Gjinekologjisë të QKUK-së, ka lindur foshnja e parë për vitin 2021.

Foshnja e parë për vitin 2021 është vajzë. Nëna është nga Ferizaj dhe ky është fëmija i parë i saj.

Këtë lajm e ka bërë të ditur ushtruesi i detyrës së drejtorit të SHSKUK-së, Valbon Krasniqi.