Foto mbresëlënëse të njerëzve që kanë lindur të sjellin pozitivitet në këtë botë

Shpëtimi i një kafshe dhe sjellja e tij te veterinari, pastrimi i plehrave në lagje, në ditën tuaj të pushimit dhe bërja e njerëzve për të qeshur janë vetëm disa mënyra se si ne mund ta bëjmë botën një vend më të mirë.
Pavarësisht se sa i vogël mund të jetë një akt mirësie, ai ka fuqinë të sjellë një buzëqeshje të madhe në të gjitha fytyrat tona dhe ndoshta t’ia bëjë ditën e mirë dikujt.
Më poshtë ju sjellim disa shembuj nga Bright Side, të cilët mbase mund të ju frymëzojnë të bëni punë të mira./21Media
“Shpëtoi një iguana që ishte mbërthyer në gardhin e fqinjit tim dhe kapi një gjallesë, që kishte një këmbë të lënduar dhe e solli atë për të shpëtuar.”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Mbesa ime 5-vjeçare ndaloi mamanë e saj që të shkelte një merimangë të vogël.”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Një zog aktualisht po ndërton një fole në strehën e prindërve të mi, kështu që babai im po e mban derën hapur për tërë verën.”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Vendosa të kaloja pushimin tim të drekës duke pastruar komunitetin tim”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Një çift bllokoi shikimin tim, kështu që unë e shfrytëzova më së miri dhe i ndava fotografitë me ta.”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Më në fund më kapi një burrë!”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Kjo kotele më ndoqi në shtëpi dhe hyri në shtëpinë time. Unë madje nuk isha i çmendur dhe vendosa ta mbaj atë.”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“…Pastruam një ton plehra sot në ditën tonë të pushimit.”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World
“Burri im u rrit pa baba. Babai im po e merr atë sot në kampingun e tij të parë”
15 People Who Were Born to Shine a Ray of Positivity on This World

Back to top button