Fotografi të Stambollit që shfaqin bukurinë unike 

1 min read

Stambolli është një qytet me të vërtetë unik. Udhëtarët që patën fatin të vizitonin këtë vend janë të etur të ndajnë përshtypjet e tyre dhe të vënë re se kjo pikë në hartë është një Turqi krejtësisht e ndryshme.

Ky vend shpesh perceptohet si një vend për një pushim të lirë plazhi, dhe njerëzit ndonjëherë harrojnë për historinë e tij të pasur dhe atmosferën unike.

Bright Side ka bërë një përmbledhje të disa imazheve të Stambollit që mund të thonë më shumë çdo broshurë udhëtimi./21Media