Fotografitë e dasmave që njerëzit nuk i ndajnë me askënd

Çdo çift i porsamartuar dëshiron që fotot e dasmës të duken si foto revistash.
Më pas, ata përmes këtyre fotografive kujtojnë me pak nostalgji ditën e tyre të veçantë.
Por në fakt, selfiet e paqarta dhe fotot aksidentale thonë shumë më tepër për dasmën. Dhe njerëzit nuk i tregojnë shpesh ato./21Media
 

Back to top button