Fotot e pazakonta që ju bëjnë të thoni “Pse?”

1 min read

Një burrë që përdor një shkallë të vendosura në kosha plehrash për të arritur majen e projektit të tij, një llambë e bërë nga varëse rrobash ose një dhi në çantën e një gruaje. Këta janë vetëm disa shembuj të rasteve kur logjika dhe sensi i shëndoshë duket se kanë fjetur dhe i kanë kthyer gjërat e zakonshme në një absurditet histerik.

Se për çfarë bëhet fjalë, më poshtë shikoni disa imazhe, të publikuara nga Bright Side, nga të cilat sigurisht do të thoni “Pse”?/21Media

15+ foto të pazakonta që na bënë të pyesim "Pse?"

15+ foto të pazakonta që na bënë të pyesim "Pse?"

15+ foto të pazakonta që na bënë të pyesim "Pse?"

15+ foto të pazakonta që na bënë të pyesim "Pse?"

15+ foto të pazakonta që na bënë të pyesim "Pse?"

15+ foto të pazakonta që na bënë të pyesim "Pse?"

15+ Unusual Pics That Made Us Ask “Why?”

15+ Unusual Pics That Made Us Ask “Why?”