Frikë dhe festë në Britani

”Disa festojnë, të tjerët shfaqin frikë nga problemet”

Shtëpitë mediale të cilat mbështesin Brexit sot kanë festuar, në kohën kur Britania e Madhe po përgatitë të publikojë njoftimin zyrtar për anëtarësimin në Bashkimin Evropian, por të tjerët kanë shfaqur frikën nga problemet që do të pasojnë.

Në shumicën e titujve ndodhet fotografia e kryeministres britanike Theresa May, duke nënshkruar njoftimin formal për qëllimin e Britanisë që të braktisë BE-në dhe me këtë të fillojë bisedimet dyvjeçare për “divorc”, transmeton AFP.

Artikuj të ngjashëm

Shikoni Gjithashtu
Close
Back to top button
close button