Natën e ndërrimit të moteve FSK nderon zonjën Ferdonije Çerkezi në Gjakovë
Forca e Sigurisë së Kosovës, në natën e ndërrimit të moteve, bën vizitë tek zonja Ferdonije Çerkezi, në Gjakovë. Ajo humbi gjithë familjen në luftën e fundit. FSK nderon me respekt familjen Çerkezi dhe të gjitha familjet që humbën më të dashurit e tyre./21Media