Rama: Kemi pas një numër të konsiderueshëm të ushtarëve të rinjë

Rama: Kemi pas një numër të konsiderueshëm të ushtarëve të rinjë

Procesi i shndërrimit të Forcës së Sigurisë së Kosovës është në rrugën e duhur dhe po shkon në hapa të sigurt thotë komandanti i kësaj force, gjenerali Rrahman Rama. Në vitin që po e lëmë pas, Forca e Sigurisë së Kosovës, zyrtarisht kaloi në mandatin e ri atë ushtarak mbrojtës pas miratimit të tri ligjeve që i hapën rrugën shndërrimit të saj në ushtri. Përgatiti: Albulena Nuha, Kamera: Berat Bahtiri /21Media