Sot përfundon fushata zgjedhore. Nesër është heshtje zgjedhore ndërsa të dielën votohet në zgjedhjet e parakohshme parlamentare. Partitë politike sot po mbajnë aktivitete përmbyllëse të fushatës për të bindur qytetarët që të votojnë programet e tyre. Ndjekim materialet e përgatitura të ditës së 10 dhe të fundit të fushatës zgjedhore!/21Media

 

VV 

 

PDK

 

LDK

 

AAK

NISMA