Fushata e LVV-së për zgjedhjet lokale

Arben Vitia shpalos zotimet për komunën e Prishtinës
Kandidati i Vetëvendosjes-së për kryetar të komunës së Prishtinës, Arben Vitia, shpalosi programin e tij qeverisës për kryeqytetin, me ç’rast premtoi se do të punojë për një mjedis të shëndoshë, do të kujdeset për trashëgiminë dhe do të investojë në hapësira sportive dhe kulturore ./21Media

Back to top button