Kllokoqi: Kërkojmë urgjentisht rritjen e orari.-Zemaj: Ligji për Rimbëkëmbje është ndihmë për bizneset

Kllokoqi: Kërkojmë urgjentisht rritjen e orari.-Zemaj: Ligji për Rimbëkëmbje është ndihmë për bizneset

E Shoqata e Gastronomëve, Oda e Hotelerisë dhe Turizimit të Kosovës dhe Rrjeti i Shitësve me Pakicë, të mbështeturat nga odat ekonomike në vend po kërkojnë nga Qeveria e Kosovës që urgjentisht të zgjasin orarin e punës apo edhe të heqin krejtësisht këtë kufizim. Ndërsa ministri i Shëndetësisë Armend Zemaj tha se lehtësim për bizneset është Ligji për Rimëkmëbje Ekonomike./21Media